Minde tur for Kim Larsen i Nykøbing Falster

Michelle G. Sandberg fik en god ide, hvorfor ikke lave en minde tur gennem byen til minde og ære for Kim Larsen, på få dage fik hun tilladelser mv. og turen kunne fortages.

Søndag aften 7 okt. 2018 kl. 19.30 var henved 4 til 600 samlet for at gå turen, først blev der sunget 3 Kim Larsen sange i fælles kor, så gik turen ellers gennem Jernbanegade til stationen, hvor der blev sunget endnu en fælles sang, herefter gik turen tilbage til torvet via Engbulevarden, på torvet blev der sunget en sidste fælles sang
Om lidt bliver her stille, som blev afløst af 1 minuts stilhed, herefter sluttet mindeaften for Kim

På vegne af Michelle tør jeg godt at skrive, 1000 tak for alle som deltog i denne aften, det betød meget for hende, og fra min side skal lyde, tak fordi i lod jer fotografer, dog dette ikke er fotokunst (vi mangler noget lys i byen Hr. Brædder) men her er billederne jeg fik taget.